"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cem Küçük, Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyı kınadı

01 Ekim 2015, Perşembe 12:27
24 TV'de yayımlanan Günün Manşeti programında, Ahmet Hakan'ı daha önce "Sinek gibi ezeriz" diyerek tehdit eden Cem Küçük, Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyı "kınıyoruz" diye yorumladı.

Cem Küçük yayında şöyle konuştu:

"Olayın ne olduğunu henüz bilmiyoruz. Ortaya çıksın. Cem Uzan ile yazışmalar mı, adi bir suç mu, küçümsemek için değil. İyice ortaya çıksın... 'Ama'sız kınıyoruz. Doğan Grubu ile bizim kavgamız, mücadelemiz devam edecek. Bu olay oldu diye susacak değiliz. Ahmet Hakan'a geçmiş olsun, hakikaten geçmiş olsun."

KÖŞESİNDEN 'SİNEK GİBİ EZERİZ' DEMİŞTİ

Star Gazetesi yazarı Cem Küçük,  köşesinden Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan için 'Şizofrenik ve PKK'lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan' başlıklı yazısında "Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet'in Türkiye'yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" ifadelerini kullanmıştı.

Tehditlerle dolu yazısında ''7 Haziran seçimleri öncesi PKK'nın baş propagandisti Ahmet Hakan'dı. Bunu bilmeyen yok. Türk milleti Coşkun'un tüm ihanetlerini kaydetti ve elbette bedelini ağır ödetecek'' diyen Cem Küçük'ün yazısının bir bölümü şöyle:

''İSTESEK SENİ SİNEK GİBİ EZERİZ''

''Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet'in Türkiye'yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun. ''

Okunma Sayısı: 1638
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı