"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne 50 metre uzaklıkta infaz!

17 Ekim 2015, Cumartesi 12:08
Aksaray'da yolda yürürken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğrayan 42 yaşındaki Hüseyin Coşkun kaldırıldığı hastanede öldü. Polis, katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, gece saat 01.30 sıralarında Aksaray Valilik binası arkasındaki ara sokakta meydana geldi. İşsiz olduğu öğrenilen Hüseyin Coşkun, yolda yürürken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. 4 kurşunla vurulan Coşkun kanlar içinde yerde kalırken, zanlılar kaçtı.

Çevik Kuvvet Müdürlüğü’ne yaklaşık 50 metre uzaklıkta yaşanan olay sonrası silah seslerini duyarak gelen polis ekipleri Coşkun’u yerde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Coşkun, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Cinayetin yaşandığı bölgede iş yerlerine ait güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. 

DHA

Etiketler: aksaray, infaz, çevik kuvvet
Okunma Sayısı: 1933
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı