"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cezaevine ziyaret yolunda facia

17 Mayıs 2018, Perşembe 00:27
Erzurum’un tanınmış esnaflarından biri olan Sacit Çalık, Bank Asya’ya para yatırdığı iddiasıyla Elazığ ‘da tutuklu bulunan kardeşlerini ziyarete giderken geçirdikleri kaza sonucunda her iki araçta bulunanlardan 1’i bebek 5 kişi vefat etti 10 kişide yaralandı.

Kazada Sacit Çalık, vefat ederken aynı arabada bulunan eski Bank Asya çalışanı H.Y.’nin  ablası, eşi ve kızı da ağır yaralandı. Diğer arabada bulunanların ise bir akrabalarının cenazesinden döndükleri öğrenildi. Erzurum’ un  Çat  ile Bingöl’ ün Karlıova ilçeleri arasındaki Köseler Köyü mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 5 kişi vefat etti. 10  kişi yaralandı. Kaza 14 Mayıs Pazartesi günü 06.00 sıralarında Erzurum’un Çat ilçesinin 10’uncu kilometresindeki Parmaksız Köyü mevkiinde meydana geldi. 34 SR 7769 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 25 ED 535 panelvan tipi araç, kafa kafaya çarpıştı. Kazada vefat edenlerin isimlerinin Sacit Çalık  (59), Binnaz Yasin (65), Serdar Yasin (43), Songül Coşkun (34) ve Umut Coşkun (5) olduğu öğrenildi. Araçlarda sıkışan yaralıların kurtarılması için büyük bir mücadele verildi. Bazılarının durumu ağır olan yaralıların Erzurum’daki hastanelerde tedavi altına alındı belirtildi. Haber Merkezi

 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 11347
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet Selim Daren

    17.5.2018 12:26:40

    Ne ağır bir imtihan. Yüce Mevla dergahı Yusufiyedeki kişiye ve onun yakınlarına sabır versin.

  • cengiz

    17.5.2018 03:04:06

    Allah rahmet eylesin

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı