"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Yarın güzel bir Türkiye’ye umarım hep birlikte uyanmış olacağız

24 Haziran 2018, Pazar 18:16
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçime ilişkin yaptığı açıklamada, sandıklarda görevli olan vatandaşlara seslendi. "Islak imzalı tutanaklar tutuluncaya kadar ve sizler tarafından birer örneği alınıncaya kadar sandıkları terk etmeyiniz." dedi. Kılıçdaroğlu ayrıca "Yarın güzel bir Türkiye’ye umarım hep birlikte uyanmış olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçime ilişkin yaptığı açıklamada, "Sandıklarda görevli olan bütün arkadaşlarıma net olarak şunu ifade ediyorum; demokrasiye inanıyorsanız ki inanıyorsunuz seçim süresince orada durdunuz. Islak imzalı tutanaklar tutuluncaya kadar ve sizler tarafından birer örneği alınıncaya kadar sandıkları terk etmeyiniz. Sandık başındaki Kamu görevlileri siz devlet memurusunuz bir siyasi partinin memuru değilsiniz. Tarafsız olmanız gerekiyor. Oy sayımının herkesin gözü önünde yapılması gerekiyor. Bu süreci büyük bir sabırla, itina ile sonlandırabilirsek Türkiye’de güzel şeyler olacak yürekten inanıyorum. Yarın güzel bir Türkiye’ye umarım hep birlikte uyanmış olacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezinde yaptığı açıklamada, "Hiçbir Ayrım yapmadan sandığı gidip oy kullanan bütün vatandaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum demokrasinin gereğini yaptıkları için. Oy kullanmak hepimizin hakkıdır. Şu anda oy sayım işlemleri başladı. Sandıklarda görevli olan bütün arkadaşlarıma net olarak şunu ifade ediyorum; demokrasiye inanıyorsanız ki inanıyorsunuz seçim süresince orada durdunuz. Islak imzalı tutanaklar tutuluncaya kadar ve sizler tarafından birer örneği alınıncaya kadar sandıkları terk etmeyiniz. Sandık başındaki Kamu görevlileri siz devlet memurusunuz bir siyasi partinin memuru değilsiniz. Tarafsız olmanız gerekiyor. Oy sayımının herkesin gözü önünde yapılması gerekiyor. Bu süreci büyük bir sabırla, itina ile sonlandırabilirsek Türkiye’de güzel şeyler olacak yürekten inanıyorum. Yarın güzel bir Türkiye’ye umarım hep birlikte uyanmış olacağız" diye konuştu.

 

DHA

Okunma Sayısı: 1063
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı