"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP İl Başkanı’nı darbeden 3 kişi tutuklandı

27 Mart 2016, Pazar 18:12
CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, otomobiliyle evine giderken önünü kesen iki kişi tarafından dövüldü. Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın kullandığı otomobile, Eski Bolu Caddesi'nde bir başka otomobil arkadan çarptı. Aracından inen Tozan'ı darp eden iki kişi ile saldırganların da üyesi olduğu Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başkanı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

'Bu siyasi bir saldırıdır' 

Osman Çatana Karakolu'na giderek zanlılar hakkında şikâyette bulunan Tozan, aracına kasıtlı olarak arkadan çarpıldığını söyledi. Olaya basit bir kaza süsü verilerek, durdurulmak istendiğini ifade eden Tozan, "Aşağıya indim ‘Hayırdır arkadaşlar ne oluyor’ dediğimde, ‘Ne hayırı, sen vatan hainisin’ diyerek 2 kişi tarafından saldırıya uğradım. Tek başımaydım, bu siyasi bir saldırıdır" dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili üç kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan iki şüpheli, ilk ifadelerinde yol verme meselesi yüzünden aralarında tartışma çıktığını, bunun sonucunda Tozan'ı dövdüklerini ileri sürdü.

Gözaltına alınan üçüncü kişi, diğer iki şüphelinin de üye olduğu Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başkanı İ.Ü. oldu. Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Ü.'nün dayak anına ilişkin videoyu, “Düzce'de hain, ajan, vatana ihanet eden CHP İl Başkanını istemiyoruz. Varsa vatan hainleri, sıraya girsinler. Bir gün birinizi, bir gün hepinizi” notuyla Facebook hesabında paylaşmasıyla ilgili ayrıca soruşturma yürütüldüğünü belirtti.. 

Düzce’ye giden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bu yapılan bir terör olayıdır. Biz onların tehditlerini alır ayağımızın altında ezeriz. Sen kimin adına bu işi yapıyorsun. Türkiye’de birileri nelere yol açtığını görsün. Adam hala tehdit ediyor. Kimin adına yapıyor çok merak ediyorum. İnşallah arkasından bizim tahmin ettiğimiz kişiler çıkmaz” dedi.

AA

Etiketler: düzce, chp, dayak
Okunma Sayısı: 1540
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı