"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP'li Kaftancıoğlu: Kundaklama ihtimali çok yüksek

13 Ocak 2019, Pazar 17:46
CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na ait seçim aracı park halinde bulunduğu sırada yanmıştı.

CHP'nin seçim aracı Çekmeköy'de henüz bilinmeyen bir nedenle dün gece yanmıştı. Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Araç günlerdir park halinde. Kundaklama ihtimali çok yüksek. Soruşturmanın bir an önce tamamlanmasını istiyoruz” dedi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na ait seçim aracı park halinde bulunduğu Çamlık Mahallesi’ndeki bir binanın önünde saat 02.00 sularında henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangının kısa sürede büyümesi sonucu araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Aracın önündeki binaya da sıçrayan yangın, binada bulunan Saadet Partisi İlçe Başkanlığı’nın da dış cephesinde maddi zarara sebep oldu. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaparak çevredeki vatandaşlardan yangın hakkında bilgi aldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partisine ait seçim aracının yanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada kundaklama ihtimali üzerinde durduklarını vurguladı. Kaftancıoğlu, “Çekmeköy İlçe Başkanlığımıza ait bu araç en az 2 gündür burada park halinde. Yani aracın iç aksamından kaynaklı bir yangın olma ihtimali neredeyse yok. Olay yerinde de görüldüğü gibi yangının çıktığı anlaşılan bölge, aracın park halinde bulunduğu konuma göre en kuytu en sapa noktası. Kundaklama sonucu çıkan bir yangın olma ihtimali çok yüksek duruyor. Olayın bir an önce hiç vakit kaybetmeden aydınlatılması için emniyet güçlerine çağrıda bulunuyorum” dedi. 

Okunma Sayısı: 1772
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı