"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP'nin adayı Muharrem İnce aday tanıtım toplantısında konuştu

04 Mayıs 2018, Cuma 11:33
24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce Ankara'da yapılan aday tanıtım toplantısında konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kürsüye davet edilen İnce "24 Haziran'da Cumhurbaşkanı olacağım" dedi.

Muharrem İnce aday tanıtım toplantısında konuştu. İnce'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Cumhurbaşkanı tektir, partisiz olur, ben herkesin cumhurbaşkanı olacağım" "Herşey güzel olacak ve ilk parti mitingimizi Yalova'da yapacağız."dedi. Konuşmasında gençlere de seslenen Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce başkan olursa Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı 'ilim yuvası' yapacağını söyledi.

Muharrem İnce kimdir?

CHP tarafından cumhurbaşkanlığı için aday gösterilen İnce, 4 Mayıs 1964'te Yalova Elmalık köyünde Şerif ve Zekiye İnce çiftinin çocuğu olarak dünyaya geldi.  İlk ve orta öğrenimini Yalova’da bitiren İnce, lisans eğitimini Bursa Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya ÖğretmenliğiBölümü'nde tamamladı. Fizik öğretmeni ve okul müdürü olarak olarak birden fazla lisede görev almasının yanı sıra özel dershanelerde de eğitmenlik yapan İnce, bir süreYalovaspor'un basın sözcüğü ve Yalova Atatürkçü Düşünce Derneği İl Başkanlığı görevlerinde de bulundu. 2002 genel seçimlerinde CHP Yalova Milletvekili olarak TBMM'ye giren ve sonraki seçimlerde de milletvekili seçilen İnce'nin ''Tatanka, Bu KaçıncıKirlenişin Beyaz, 1 İleri 5 Geri ve Buyurun Sayın İnce/Siz Yokken Meclis Sonuna Kadar Çalışıyordu'' adlı 4 kitabı bulunuyor.      

Haber Merkezi

Etiketler: CHP, Muharrem İnce, aday
Okunma Sayısı: 1999
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.
(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı