"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cihangir İslam’a salon engeli

13 Kasım 2018, Salı
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam’ın konuşmacı olarak katılacağı Rize’nin Ardeşen ilçesindeki konferans yapılacağı salonunun rezervasyonu, Belediye Başkanı tarafından iptal edildi.

İlçeye gelerek duruma tepki gösteren İslam, “Sayın belediye başkanına kızmayın. O gerçekten emir kuludur. Kendi üzerindeki iradenin talimatlarını dışına çıkamaz. Ona kızmayınız ama seçimlerde durumunu tekrar değerlendiriniz” dedi.

Konuyla ilgili Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ise sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, “Bu tasarruf sadece bana aittir” dedi. Rize’nin Ardeşen ilçesinde, Saadet Partisi ilçe teşkilatı tarafından Prof. Dr. Cihangir İslam’ın konuşmacı olarak katılacağı bir konferans programı planlandı. Bugün saat 18.00’de yapılması planlanan konferans için Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki salonun rezervasyonu yapıldı. Konferansın günü ve saatiyle ilgili partililer ve vatandaşlar bilgilendirildi. Ancak dün gece Saadet Partisi İlçe Başkanı Hamza Eksilmez açıklama yaparak, konferansın yapılacağı belediye kültür merkezi içerisindeki salon rezervasyonunun Ardeşen Belediyesi tarafından iptal edildiğini söyledi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3744
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    13.11.2018 10:02:00

    Avrupa'nin Erdogan ve AKPye gösterdigi tavri simdi Türkiye'de imkanlari dahilinda PROVA EDIYORLAR. Her HOROZ kendi ciftliginde öter diye buna derler. Ancak yanlis tatbik ediyorlar zira muhatap bu vatanin evladi ve Anayasal hakkini kullaniyor. Bunu da ögrenecekler!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı