"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cihangir İslam: Türkiye yol ayrımında

13 Kasım 2018, Salı 17:44
Saadet Partisi İstanbul milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam, Hakan Aksay’ın Gün Olur video söyleşi programında siyaset gündemini değerlendirdi.

CHP ve Saadet Partisi’nin siyasetin geleceği açısından iki ana aktör olduğunu savunan İslam, bu iki partinin tabanlarının birbirlerini kimlikleriyle kabul etmesinin ve bir arada yaşama kararlılığının Türkiye’nin önünü açacağını vurguladı. Saadet Partisi’nin Kürtlerle bir araya gelmemek gibi bir sorunu olmadığının altını çizen İslam, muhaliflerin yerel seçimler sürecinde birbirleriyle dayanışma içinde olmasının önemli olduğunu belirtti. Meclis kürsüsünden yaptığı bir konuşma üzerinden soruşturma açılmasının, milletvekili özgürlüğüne darbe anlamına geleceğini söyleyen İslam söyle konuştu: “Türkiye yol ayrımındadır: Ya monarşi üzerinden tiranlığa gidecek, ya da çoğulcu demokrasiyi seçecektir.”

Etiketler: cihangir islam
Okunma Sayısı: 4580
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı