"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çin Büyükelçiliği önünde davullu eylem

05 Temmuz 2015, Pazar 09:58
Ankara’da Çin Büyükelçiliği önünde toplanan bir grup, Çin'in Sincan Uygur özerk bölgesindeki baskıcı uygulamalarına dikkat çekmek için Büyükelçilik önünde tiyatro gösterisi yaptı.

Grup üyeleri daha sonra davul çalarak sahur vaktinin gelişini haber verdi. 

Ankara’da, Sincan Uygur özerk bölgesinde yaşandığı belirtilen uygulamalara dikkat çekmek isteyen bir grup, 100. Yıl Mahallesi Horasan Sokak’ta bulunan Çin Büyükelçiliği önünde eylem yaptı. Sloganlar atan grup daha sonra bir tiyatro gösterisi düzenledi. Tiyatro gösterisinde türküler söylenip gaz lambası yakıldı.

Gösteriden sonra grup tekrar sloganlar attı. Sloganlardan sonra ise davul çalınmasıyla Büyükelçilik görevlileri temsili olarak sahura kaldırıldı. Eylemciler bir süre daha sloganlar attıktan sonra eylemlerini sessizce sonlandırdı. Çevik kuvvet ekipleri eylem sırasında büyükelçilik önünde hazır bekledi.

Okunma Sayısı: 1400
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı