"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cizre’de ‘Nur’a dâvet

21 Nisan 2018, Cumartesi
Şehri Nuh, âlim ve ilim diyarı Cizre’de, gazetemizin yapmış olduğu “Risale-i Nur kampanyası” bilboardlarda yerini aldı.

Üstad Said Nursî Hazretleri’nin özellikle üzerinde durduğu Nurlar’ın intişarı meselesini en güzel bir şekilde sırtına yükleyen ve bu vazifeyi yerine getiren Yeni Asya Gazetesi, Cizre temsilciliği ile bu vazifeye binaen Cizre’nin bilboardlarını Nurun ilânat kürsüsü yaptı.  Üstad Hazretleri gençliğinde Cezire’ye (Cizre) gelmiş, burdaki meşhur âlimlerle münâzara yapmış ve onları ilzam etmişti. Üstad Hazretleri burda bazı âlimlerden de ders almıştı. Şimdi Cizre cadde ve sokaklarında Üstad Hazretleri Cizrelileri Nurlar’a dâvet ediyor. Halk, Cizre’nin cadde ve sokaklarında bilboardlardaki Üstad ve Risale-i Nurlar’a meraklı nazarlarla bakıyor. Her faaliyette bu kutsî vazifeyi üstlenen Cizre Yeni Asya temsilciliği bu vazifeyi de surur ve huzurla yerine getirdi.

Etiketler: risalei nur, yeni asya, cizre
Okunma Sayısı: 2205
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abdurrahman KOÇAK

    21.4.2018 12:52:27

    Cizre Yeni Asya Nur Kahramanlarına binler tebrikler...Cenabı Hak Yar ve Yardımcınız olsun.....

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı