"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cizre’de yaralanan komiser şehit oldu

24 Kasım 2015, Salı 19:41
Şırnak’ın Cizre ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan çatışmalarda yaralanan bir komiser şehit oldu. İlçede Yafes ve Sur mahallelerinde de sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Cizre’de PKK’lılar güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Çıkan çatışmada yaralanan emniyet personeli Sabri Oğlak şehit oldu. Silah seslerinin kesilmediği ilçede PKK’lı bir grup, hükümet konağının 500 metre ilerisinde bulunan Dörtyol meydanında el koydukları araçlarla yolları ulaşıma kapattı. Grup, elinde uzun namlulu silahlarla Dörtyol meydanında dolaştı.

Valiliğin basın açıklamasından sonra belediye hoparlöründen anons edilen sokağa çıkma yasağı sonrası vatandaşlar market ve fırınlara akın etti. Yasağın olmadığı mahallelerde de alışverişini yapan vatandaşlar, ekmek bulmakta zorlandı. İlçede yer yer çatışma sesleri duyuldu. Yarın TEOG sınavına girecek öğrencilerin durumunun ne olacağı bilinmiyor.

Okunma Sayısı: 1547
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı