"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cizre'deki olaylarda bir polis tutuklandı

28 Ocak 2015, Çarşamba 23:04
Şırnak'ın Cizre ilçesinde 12 yaşındaki Nihat Kazanhan'ın öldüğü olaya ilişkin bir polisin tutuklandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Cizre'nin Yafes Mahallesi'ndeki yeni çevre yolu köprüsü yakınlarında 14 Ocak'ta meydana gelen ve Nihat Kazanhan'ın ölümüne neden olan olayla ilgili yürütülen soruşturma sürüyor.

Cizre Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nde görevli ve olay günü geçici görevle Cizre'ye gelen ekipte yer aldığı bildirilen bir polis tutuklandı.

Bu arada, Kazanhan'ın vurulma anı görüntülerinin de soruşturma dosyasında yer aldığı öğrenildi.

Müfettiş görevlendirilmişti

Kazanhan'ın ölmesinden sonra olayın aydınlatılması amacıyla görevlendirilen İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi İbrahim Akın ve Emniyet Genel Müdürlüğü Başmüfettişi Ayhan Acet Cizre'de incelemede bulunmuştu.

Müfettişler, soruşturma kapsamında HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ozan Başurgan ve Kazanhan'ın ailesiyle görüşmüştü.

AA

Okunma Sayısı: 1342
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı