"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cizre'den acı haber geldi

09 Şubat 2016, Salı 17:32
Cizre'de devam eden operasyonlarda güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 polis memuru ile 1 asker şehit oldu, 2 asker ile 1 polis yaralandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 14 Aralık'tan bu yana sokağa çıkma yasağının sürerken, güvenlik güçlerinin hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lılar etkisiz hale getirmek için operasyonları ise devam ediyor. Bugün Sur Mahallesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çatışma çıktı. çatışmada  1 polis ile 1 asker şehit oldu. 2 asker ile 1 polis ise yaralandı. Yaralı askerler çağrılan ambulansla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlçede güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çatışmalar yer yer sürüyor.

DHA

Etiketler: cizre, şehit
Okunma Sayısı: 1092
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı