"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cobra II'ler geliyor!

22 Aralık 2015, Salı 17:53
Türkiye’nin en büyük özel sermayeli savunma sanayii şirketi Otokar, güvenlik kuvvetlerinin çeşitli hizmetlerinde kullanılmak üzere 47.5 milyon Euro tutarında COBRA II taktik tekerlekli zırhlı araç siparişi aldı. Araçların teslimatının 2017 yılı ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

Türkiye'nin en büyük özel sermayeli savunma sanayii şirketi Otokar’ın tasarladığı ve ürettiği Cobra II’lerin ülke envanterindeki sayısı artıyor. Otokar, güvenlik güçlerinin çeşitli hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni bir sipariş aldı. 

Otokar, 47,5 milyon Euro’luk sipariş kapsamında COBRA II 4x4 taktik tekerlekli zırhlı araçları, çeşitli sistemler, bakım ve destek hizmetleri ile birlikte sunacak. Sözleşme kapsamındaki araçların teslimatının 2017 yılı ilk yarısı sonuna kadar partiler halinde tamamlanması planlanıyor. 

Kara sistemlerinde kullanıcı beklentileri doğrultusunda, dünya çapında rekabet gücü olan ürünler tasarlamak ve üretmek misyonuyla Otokar’ın ürettiği COBRA II, yüksek koruma ve taşıma seviyesi ile öne çıkıyor. COBRA II, 15 ülkede görev alan ve sınıfında en çok tercih edilen araçlardan olan COBRA üzerinde geliştirildi. COBRA II, Otokar kullanıcılarının farklı görev ihtiyaçlarına uygun olarak, Cobra’ya kıyasla daha yüksek taşıma kapasitesine ve daha büyük bir iç hacme sahip. Araç, Cobra ile aynı hareket kabiliyetine ve balistik, mayın ve EYP tehditlerine karşı üstün koruma sunuyor. Amfibik tipi de olan COBRA II, tıpkı Cobra gibi farklı görevler için modüler bir yapı sunuyor.

Haber Merkezi

Etiketler: otokar, cobra
Okunma Sayısı: 2691
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı