"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çok sayıda gözaltı kararı: İhraç edilen öğretmen ve sendika yöneticilerine operasyon!

02 Mart 2018, Cuma 10:34
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Gülen Hareketine yönelik iki ayrı soruşturması kapsamında, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlerinden ihraç edilen 66 öğretmen ile kapatılan Aksiyon İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların 72 yöneticisi hakkında gözaltı kararı alındı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Ankara il ve ilçelerinde görevliyken KHK ile görevden ihraç edilen ve ByLock kullandıkları iddia edilen 66 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildiği, şüphelilere yönelik işlemlerin Ankara ve 22 ilde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, KHK ile kapatılan Aksiyon İş Konfederasyonuna bağlı 5 sendikada yöneticilik yapan 9'u ByLock kullanıcısı 72 şüpheli hakkında da gözaltı kararı verildiği, şüphelilerin işlemlerinin Ankara ve 13 ilde sürdürüldüğü kaydedildi.

AA

Etiketler: ankara, operasyon, ihraç, bylock
Okunma Sayısı: 9378
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı