"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cübbeleri çiğnenmişti, şimdi de soruşturma açıldı

25 Ağustos 2017, Cuma 19:23
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde ihraç edilen akademisyenler için yapılan protestoya katılan 10 öğretim üyesine soruşturma açıldı.

10 Şubat’ta gerçekleşen protesto sırasında polis akademisyenlerin yerdeki cübbelerine basarak kampüse girmişti. Gazete Duvar’da yer alan habere göre, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde 10 Şubat tarihinde ihraçlara karşı yapılan protestoya katılan 10 öğretim üyesine soruşturma açıldı. İhraç edilen akademisyenlere destek olmak amacıyla bir araya gelen akademisyen, öğrenci ve milletvekillerine polis müdahale etmiş yerdeki cübbelere basarak kampüse girmişti. Kampüse girişlerin kapatılarak izin verilmeyen eyleme katıldıkları gerekçesiyle 10 öğretim üyesine soruşturma açıldı. Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden Ahmet Alpay Dikmen, Kerem Altıparmak, Ferda Dönmez Atbaşı, Ayhan Yalçınkaya ve Emel Memiş ile İletişim Fakültesi’nden Bedriye Poyraz soruşturma açılan akademisyenler arasında.

Okunma Sayısı: 1813
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı