"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cübbeli Ahmet Hoca hastaneye kaldırıldı

25 Şubat 2016, Perşembe 08:51
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Cübbeli'nin bir süre tedavi gördükten sonra taburcu olduğu açıklandı.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Umre dönüşü rahatsızlandı. Perşembe günü yapılacak olan sohbetini rahatsızlığı nedeniyle ertelediğini duyuran Cübbeli Hoca, akşam saatlerinde ise hastaneye yatırıldı. 

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kısa bir süre sonra taburcu olduğu öğrenildi.

Cübbeli Ahmet Hoca adına açılan Twitter hesabından, "Acil Servis"te çekilen bir fotoğrafı verilerek "Değerli Kardeşlerimiz Cübbeli Ahmet Hocaefendi Acil Serviste Dualarınızı eksik etmeyiniz inşaAllah" diye yazıldı.

Etiketler: cübbeli ahmet, hastane
Okunma Sayısı: 1600
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı