"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: AKP silkelenip kendisine gelmeli

22 Nisan 2017, Cumartesi 18:38
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, “AKP’nin silkelenip kendisine gelmesi, 2002 ruhunu yeniden yakalaması gerektiğini” savunarak “16 Nisan referandumunun neticelerini bardağın yarısı boş veya yarısı dolu tartışmaları ile geçirmenin bir anlamı yok. Halk mesajını vermiştir. Mesajı anlayan ve kendisine çeki düzen veren partiler ve siyasiler bundan sonra başarılı olacak, bunu anlamayan ve hala boş işlerle uğraşanlar ise yok olup gidecektir” dedi.

İlnur Çevik’in “Evini hizaya sokan partiler kazanacak” başlığıyla yayımlanan (22 Nisan 2017) yazısının bir bölümü şöyle: Yani bu yeni bir başlangıç, bir milat olarak kabul edilmeli ve siyasete yeniden format atmamıza imkân sağlayacak bir fırsat olarak görülmelidir…Yani bir lider “parti küçük olsun, ama benim olsun TBMM’de durumu idare edip gideriz” gibi bir zihniyetle artık bu işi götüremeyecektir.”

***

Konuyla benzer içerikler:

Okumak için tıklayınız:

AKP'liler: KHK faturası ödedik

Etiketler: ilnur çevik, akp, referandum
Okunma Sayısı: 2513
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı