"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması

31 Mart 2015, Salı 22:03
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'ndeki rehine operasyonuyla ilgili soruları yanıtladı.

Erdoğan, "Savcı hala ameliyatta, durumu ciddiyetini koruyor. Avukat cüphesiyle girdiler. Avukatların adliyeye girişi ele alınmalı" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Sayın Kiraz'ın odasına girilip kendisi rehin alınıyor. Buarada İstanbul Valiliğimiz, emniyet sürekli irtibat halinde kendileriyle bazı görüşmeler yapılıp bazı adımlar atılmış. Az öncesine kadar bu süreç devam etti. İçeriden silah seslerinin duyulması üzerine güvenlik teşkilatımız odaya giriyorlar. İstanbul Emniyet Müdürümüzün bana verdiği bilgi, 2 terörist öldürüldü. Maalesef Savcımız 3 tane başından 2 tane de vücudunun değişik yerlerinden kurşun aldı.

Okunma Sayısı: 1247
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı