"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Cumhuriyet lütuf veren, lütuf alan bir rejim değildir’

22 Haziran 2017, Perşembe 19:07
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Trabzon’da Parti teşkilatının organize ettiği iftar Programına katıldı.

Burada yaptığı konuşmasında Uysal, “Televizyonlarda  bakıyoruz böyle bir ayda mesuliyet taşıması gerekenler, her kesimi kucaklaması gerekenler toplumu kucaklamak yerine kutuplaştırarak kendi siyasi hayallerini  gerçekleştirme derdinde. Ana muhalefet lideri adalet için yollara düşecek bu ülkede ne yanlış diyerek sormaları gerekirken Cumhurbaşkanı AKP Genel Başkanı, çıkıyor eğer muhalefet lideri yollarda yürüyorsa bizim lütfümüzdür diyor. Bende Trabzon’dan hatırlatıyorum cumhuriyet lütuf veren lütuf alan rejimin adı değildir. Ay yıldızlı bayrağın altında yaşama iradesi ortaya koymuş herkesi kucaklama zorundayız. Tüm insanların hak ve özgürlüklere sahip olduğu cumhuriyet, demokrasi sonuna kadar hak arayacağımız bir rejimin adıdır. Bugün açık açık  demokrasinin işlemediğini gördük bir taraftan hakim savcı kolluk kuvvetleriyle her türlü imkanlarla bir taraftan millet iman kuvveti ile helal kaynaklarla mücadele etti. OHAL’le sopalı rejime geçtik açık oy gizli tasnifle tarihe geçilmişti şimdi de  mühürsüz oylarla tarihe geçtik. Artık oksijen bitmiştir. Artık böyle yapamayız yüreğimizle konuşmalı mücadele etmeliyiz” dedi.

 

Okunma Sayısı: 2078
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    23.6.2017 03:11:44

    Simdiki Cumhurbaskanin yerine pek yakinda DP Genelbaskani Gültekin Uysal'in gelmesi artik zaruri olmustur. Zira Gültekin Uysal Bey demokrat olarak, asla adaletten ayrilmayan cumhurun iradesine bagli bir kisilik ve Türkiye'nin siyasi platformda Gültekin Uysal Bey haricinde bir ALTERNATIFI bile yok... Fransa'da Cumhurbaskanligi ve parlemento secimlerindeki muhtesem degisimin benzerini Türkiye de kacinilmaz olan erken secimlerde yasayacaktir. Muhalefetin oksijenini birakmayan bir ortam var. Bu ivedi bir cözüme gebedir. Bu cözümün adi muhalefet topyekün adil bir cözüm icin tertemiz bir siyasi sayfa olan Gülekin Uysal'dir. Umariz Demokrat Parti basinda bulunanlarin sahsi cikarlari ugruna bazi koltuk sevdasina aldanip (sindirilip) gittikleri gibi Gültekin Uysal da makam ve koltuk teklifleriyle rekabetten tasnif edilmez.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı