"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dağlıca'daki terör saldırısında 6 yaşındaki kız çocuğu yaralandı

04 Ağustos 2015, Salı 15:09
Hakkari'de Dağlıca Tabur Komutanlığına teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda, bacağına şarapnel parçası isabet eden 6 yaşındaki bir kız çocuğu yaralandı.

İlçe merkezine 45 kilometre uzaklıktaki 7'nci Hudut Alay Komutanlığına bağlı Dağlıca Tabur Komutanlığına, terör örgütü PKK mensupları tarafından ağır makineli tüfek ve havan topuyla saldırı düzenlendi.

Tabur komutanlığında herhangi bir zayiatın oluşmadığı saldırıda, havan topunun Dağlıca köyündeki bir evin yakınına düşmesi sonucu, evlerinin önünde oynayan ve bacağına şarapnel parçası isabet eden 6 yaşındaki Nurşin Buldan yaralandı.

Askerler tarafından ilk müdahalesi yapılan Buldan'ın, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Foto: Arşiv

AA

Etiketler: hakkari, dağlıca, pkk
Okunma Sayısı: 2989
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı