"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Damper ve asansör kazaları böyle önlenir

23 Ekim 2014, Perşembe 12:34
AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AB üyeliğinin yaşam standartlarının yükseltilmesi açısından önemli bir adım olacağını belirterek, AB standartları yakalandığında damperli kamyon ve asansör kazalarının önlenebileceğini savundu.

Posta'dan Hakan Çelik'e konuşan Bakan Bozkır, Türkiye'nin en geç 2 sene içerisinde AB'ye üye olabilecek hale geleceğini söyledi. Almanya'nın AB üzerinde oldukça etkili olduğunun dile getiren Bakan Bozkır, Almanya'nın şu an için engelleyici durumda olduğunu ama bu rüzgarların her an değişebileceğini kaydetti. AB üyeliğinin her derde deva olduğunu sözlerine ekleyen Bakan Bozkır, AB standartlarının yakalanması ile beraber iş kazalarının önlenebileceğini savundu. Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1215
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı