"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbe girişiminde ölen Yeni Şafak foto muhabirinin oğlu: 'Evet' demeyeceğim

14 Şubat 2017, Salı 09:49
Darbe girişimi sırasında vefat eden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, idam sözü yerine getirilmediği için başkanlık referandumunda 'Evet' oyu vermeyeceğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki cunta yapılanması tarafından düzenlenen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden ve adı Topkapı Metrobüs Durağı'na verilen Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, anayasa değişikliği referandumunda 'Evet' demeyeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Hayır diyenlerin konumu, 15 Temmuz'un yanında yer almaktadır" açıklamasının ardından sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulunan Cambaz, "Milletin talebi adaletin tez gelmesi yönündeydi, ölüm cezasıydı. Fakat idam, miting meydanlarında insanların gazını almak için dillendirilen bir şey olmaktan öteye gidemedi" görüşünü dile getirdi.

​Cambaz, "Sayın kravatlılar, biz el ele tutuşup vatan kurtarıyoruz, siz daha hemen ertesi gün söylemlerinizle aramızı açıyorsunuz. Bu kabalığınız 'Evet' dediğimizde yerini inceliğe mi bırakacak?" ifadesini kullandı.

Etiketler: mustafa cambaz
Okunma Sayısı: 3299
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı