"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbe girişimine 12 bin 96 tutuklama!

30 Temmuz 2016, Cumartesi 21:21
Darbe girişimine ilişkin soruşturmalar kapsamında, asker, polis, hakim ve savcıların da aralarında yer aldığı 12 bin 96 kişinin tutuklanması kararlaştırıldı.

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında adliyeye sevk edilen, aralarında hakim, savcı, asker, polis ve yüksek mahkeme üyelerinin de bulunduğu 12 bin 96 kişi tutuklandı.

Şu ana kadar bin 446 hakim ve 768 savcının tutuklanmasına karar verildi. Çıkarıldıkları mahkemece haklarında tutuklama kararı verilen generallerin sayısı da 155'e yükseldi.

Albay ve daha alt rütbelilerden 4 bin 185 asker ile 642 er ve 881 askeri öğrencinin de tutuklanması kararlaştırıldı.

Tutuklanan polislerin sayısı da bin 744'e ulaştı. Aralarında vali ve kaymakam gibi mülki idare amirleri ile kamu görevlilerinin de olduğu 2 bin 275 kişi de tutuklandı.

AA

Okunma Sayısı: 1500
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı