"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbe Komisyonu'ndan 'Cumhurbaşkanı'nın eniştesi' hakkında açıklama

27 Ekim 2016, Perşembe 17:28
15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, dinlenmesi için komisyona çağrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eniştesi Ziya İlgen'in gelmeyeceğini açıkladı.

Reşat Petek "Sayın Ziya İlgen olayla ilgili tankları görüp haber verme dışında bir bilgisi olmadığı bu nedenle kendi görevi ve o konuda Cumhurbaşkanı'nın 'eniştemden öğrendim' ifadesi dışında bir bilgisi olmadığını ifade etti. Onun için bu bilgi bize geldi ve kendisini dinlemeyeceğiz" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 2145
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • hikmet

    29.10.2016 03:44:19

    eniste 16 da haber veriyor... acıklamsı bile yalan sırf bu acıklama icin bile.. ifadeye cagrılmalı.. cunku.. tankları gorunce.. haber verdim oınun dısında bir sey bilmiyorum diyor.. 16 da tanklar kıslalarında.. gaybi bir gozlemi gormus.. 22 de hatta 22 30 sularında besiktasa inen tankları......nasıl 16 da gormus onu acıklasın.. kulliyen yalan...

  • Fatıma

    28.10.2016 01:55:32

    Bir hatırlayalım tayyip erdoğan darbe girişimi röportajında Reuters' e verdiği röportajda darbeyi 16.30'da öğrendiğini söylüyor. Eniştesi 16.30'da mitin bile bilmediği darbeyi biliyorsa bu enişte neden komisyon tarafından dinlenmiyor?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı