"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbe ortamından çıkmak için: Ortak akıl ortak vicdan

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Darbeye karşı sergilediğimiz ortak tavrı, normale dönüş ve sükûnetİ sağlamak için de gösterelim.

Olumlu atmosferi iyi değerlendirmeliyiz

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Mecliste temsil edilen dört partinin darbeye karşı ortak bildiri yayınlaması, CHP’nin düzenlediği Taksim mitingine diğer partilerin de katılması ve son olarak AKP, CHP, MHP liderlerinin Beştepe’de Cumhurbaşkanıyla bir araya gelmesi ile oluşan olumlu havanın demokrasi ve hukuk adımları için iyi değerlendirilmesi temennî ediliyor.

Ortak akıl ve vicdanla dayanışma ihtiyacı

Darbeye karşı Meclis bildirisnde imzası olan HDP’nin Beştepe buluşmasında dışlanması ile bu olumlu atmosfere düşürülen gölgenin kaldırılması istenirken, ülkenin darbe ortamından çıkıp bir an önce normalleşmesi ve sükûnetin tekrar sağlanması için ortak akıl ve ortak vicdan temelinde samimî bir dayanışmaya ihtiyaç olduğu vurgulanıyor.

Etiketler: darbe, darbe girişimi
Okunma Sayısı: 1419
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı