"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbe sonrası firar eden 2 rütbeli asker yakalandı

30 Temmuz 2016, Cumartesi 01:15
İzmir'de, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından firar eden Ege Ordu Komutanlığı'nda görevli Pilot Kurmay Binbaşı Recep Kılıç ile Topçu Kurmay Yarbay Mustafa Toklu, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ile Tire İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, darbe girişiminin ardından firar eden ve haklarında yakalama kararı çıkarılan Ege Ordu Komutanlığı'nda görevli Pilot Kurmay Binbaşı Recep Kılıç ile Topçu Kurmay Yarbay Mustafa Toklu'nun bir evde saklandığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Evin etrafını saran jandarma ekipleri, camdan girerek Kılıç ve Toklu'yu yakalayarak gözaltına aldı. Ekiplerin evdeki aramaları sürerken Kılıç ve Toklu Tire İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülerek sorgulanmaya başlandı.

DHA

Okunma Sayısı: 1584
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı