"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbeci komutanlar gözaltına alınıyor: İşte o isimler!

16 Temmuz 2016, Cumartesi 10:36
Darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturmalar kapsamında, Bingöl 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Yunus Kotaman ile Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, gözaltına alındı.

Trabzon

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon 4. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Tank Kurmay Albay Bahadır Dalgıç'ın darbe girişimiyle ilgili olarak gözaltına alındığını bildirdi.

Kilimli İlçe Emniyet Müdürü gözaltına alındı

Zonguldak'ın Kilimli İlçe Emniyet Müdürü Soner Durgun, "darbe girişimine destek olduğu" iddiasıyla gözaltına alındı.

Ardahan'da Tuğgeneral Erdem Kargın gözaltına alındı

Darbe girişimiyle ilgili Ardahan Garnizon ve 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdem Kargın gözaltına alındı.

Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında yapılan operasyonla darbe girişiminde yer aldığı belirtilen Ardahan Garnizon ve 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Kargın yakalandı.

Kargın, İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan 25. Hudut Tugay Komutanlığı önündeki giriş ve çıkışlar, belediye ve özel idareye ait kamyon ve iş makineleriyle kapatıldı.

 

AA

Okunma Sayısı: 3961
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı