"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbeciler bütün partileri kapatacaktı!

28 Temmuz 2016, Perşembe
Darbecilerin hazırladığı ve BÜTÜN bakanlıklara gönderilen “sıkıyönetim planı” adlı belgeye göre TBMM feshedilecek, bütün partiler kapatılacak ve Türk vatandaşlarına yurt dışı yasağı getirilecekti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri darbe girişimiyle ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında girişime kalkışan bazı askerlerin hazırladığı, “sıkıyönetim planı” adı altında 3 sayfalık ve 4 eki bulunan bir belgeye ulaştı.

Oluşturulan ‘sıkıyönetim’ direktifinin darbe gecesi bütün bakanlıklara gönderildiği de ortaya çıktı. Buna göre meclis feshedilecek ve siyasî partiler kapatılacaktı. Darbe girişiminin ardından 16 Temmuz Cumartesi’nin ilk saatlerinde, Genel Kurmay Başkanlığı’nda darbe girişiminde bulunan askerler tarafından bütün bakanlıklara 20 maddeden oluşan ‘sıkıyönetim’ direktifi gönderildiği ortaya çıktı. Sıkıyönetim direktiflerinin altında e-imzalı olarak ‘Yurtta Sulh Konseyi Başkanı’ yazısı bulunuyor.

‘MECLİS FESH EDİLMİŞTİR’

Meclisin fesh edildiği bildirilen başka bir madde de ise, “Meşrûiyetini kaybetmiş mevcut yürütme erki görevden el çektirilmiştir. Meclis feshedilmiştir. Vatana ihanet içerisinde bulunan tüm kişi ve kuruluşların en kısa zamanda ulusumuz adına karar vermeye yetkili mahkemeler önünde hesap vermesi sağlanacaktır” 

Okunma Sayısı: 1813
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • korkut

    28.7.2016 17:32:56

    cek cak.Darbeden bile haberimiz yokkken olacakları ne kadar da iyi biliyoruz.Korku tüneli çok uzun

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı