"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbelere karşı duruşuyla tanınan Prof. Dr. Mustafa Erdoğan ‘darbeci’ diye üniversiteden atıldı!

18 Temmuz 2016, Pazartesi 19:13
Türkiye’nin önde gelen anayasa hukukçusu ve liberallerinden Prof Dr. Mustafa Erdoğan facebook hesabından, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden ‘darbeci’ olduğu gerekçesiyle uzaklaştırıldığını duyurdu.

Mustafa Erdoğan demokrasi- özgürlükler konusundaki duyarlılığı ve darbelere karşı olmasıyla biliniyor. 28 Şubat darbesini karşı durduğu için uzun yıllar tehdit ve tazminatlarla boğuşmuş, AKP öndegelenlerinin yazı ve konuşmalarından en çok yararlandığı isimlerden biri olarak tanınıyor.

Bir dönem Star Gazetesi’nde yazarlık yapan Mustafa Erdoğan’ın özellikle 2013 sonrası AKP’ye dönük ‘özgürlükler ve liberal demokrasi” çerçevesinde eleştirileri de söz konusudur.

Etiketler: mustafa erdoğan
Okunma Sayısı: 12855
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı