"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davanın hakimi, O davadan gözaltında...

06 Mayıs 2017, Cumartesi 15:19
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK),gülen hareketi soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 107 hakimden birinin, Kayseri’de gülen hareketi davalarının görüldüğü 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi üye hakimlerinden Pelin U. olduğu belirtildi.

Dün akşam HSYK tarafından açıklanan ve gülen hareketi soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 107 hakimden birisi, BOYDAK davaları ve birçok gülen hareketi soruşturmasının görüldüğü 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi üye hakimlerinden Pelin U. oldu.

Hakkında terör örgütü üyeliğinden gözaltı kararı bulunan hakim Pelin U. görev yaptığı Kayseri adliyesine gelerek teslim oldu.

Eşi de Kayseri adliyesinde savcı olduğu belirlenen hakim Pelin U. savcılıkta verdiği ifadenin ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi.

DHA

Etiketler: hsyk, hakim, gözaltı
Okunma Sayısı: 2348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sezer

    6.5.2017 22:24:50

    hakimler vermiş oldukları kararlardan dolayı sorgulanamaz diyen sanki bizim anayasamız değil şu anayasayı açıkca değiştirseler deselerki CB nın hoşuna gitmeyen kararlar verilemez daha iyi olur

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı