"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu’ndan önce kendi gitti

22 Nisan 2016, Cuma 16:45
TRT Genel Müdür Müşaviri ve Star gazetesi yazarı Nasuhi Güngör önceki gece, havuz medyasından A Haber’de katıldığı programda “Davutoğlu ile devam edilemez” dedi.

TRT disiplin süreci başlattı, Star gazetesi de köşe yazılarına son verdi. Geçtiğimiz aylarda TRT’deki Haber ve Spor Daire Başkanlığı görevinden alınan ve Genel Müdür Müşavirliği görevine getirilen Nasuhi Güngör’ün TRT’den de çıkarılması için harekete geçildiği belirtildi. TRT yönetiminin Nasuhi Güngör’ün canlı yayında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında disiplin süreci başlattığı kaydedildi. Güngör’ün sekiz günlük sürecin ardından TRT’den çıkarılacağı bildirildi.

 

Etiketler: nasuhi güngör
Okunma Sayısı: 1510
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı