"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu'ndan tebrik mesajı!

19 Ekim 2014, Pazar 15:56
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 14 yıl aradan sonra Ankara Kocatepe Camii'nde düzenlenen Bediüzzaman Mevlidi'ne tebrik telgrafı gönderdi.

Davutoğlu'nun mesajı şu şekildeydi:

"Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin aziz hatırasına düzenlenen programa nazik davetiniz için teşekkür ederim. Büyük İslam alimini şükran ve rahmetle anıyor, değerli hatırası önünde saygıyla eğiliyor, programa katılan tüm misafirlere sevgi ve selamlarımı gönderiyorum."

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak da mevlide telgraf gönderen diğer siyasetçiler arasındaydı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin mesajı:

Önceden planlanmış programım nedeniyle Hatm-i Kur'an ve Mevlid-i Şerif programınıza katılamıyorum. Nazik davetiniz için teşekkür eder, şahsınızda tüm konuklara, selam ve sevilerimi sunarım.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın mesajı:

Düzenlemiş olduğunuz büyük İslam alimi ve müceddidi Beidüzzaman Said Nursi Hazretlerine ithaf edilmek üzere Hatm-i Kur'an ve mevlid-i şerif konulu davetiyenizi aldım. Teşekkür ederim.

Daha önce planlanmış programlarım nedeniyle davetinize katılamıyorum. Programın ülekimez, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor; size ve şahsınızda programa iştirak eden kardeşlerimize selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Okunma Sayısı: 2605
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı