"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Delil de yok, tahliye de

03 Ocak 2018, Çarşamba
Arkadaşımız Nur Ener Kılınç’ın tahliye talebi diğer kararlarda da gösterilen ‘delillerin toplanamaması’ gerekçesiyle bir kez daha reddedildi.

308 gündür tutuklu bulunan Nur’un tutukluluk durumunun dosya üzerinden incelenmesini 29 Aralık günü yapan İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi üyeleri, yine delillerin toplanamaması sebebiyle tutukluluk halinin devamına karar verdi. Delillerin toplanamaması gerekçesini 10 aydan fazla bir süredir sürekli tekrarlayan heyetin verdiği kararda şu ifadeler yer aldı; “Sanık NACİYE NUR KILINÇ ‘ın üzerine atılı suçun CMK’nın 100/3 maddesinde sayılan katalog suçlardan olması toplanan somut delillere göre kuvvetli suç şüphesinin varlığı, atılı suç için ceza yasasında öngörülen cezanın alt ve üst sınırı, delillerin henüz tam olarak toplanmamış olması gözetildiğinde adli kontrol müessesinin yetersiz kalacağı atılı suçun yasadaki müeyyidesine göre tutukluluk tedbirinin ölçülü olması ve sanığın tutuklulukta geçirdiği sürede gözetilerek sanığın CMK 100 ve devamı maddeleri nazara alınarak İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesine 7 gün içerisinde itirazı kabil olmak üzere tutuklu sanık NACİYE NUR KILINÇ’ın tahliye talebinin REDDİ ile TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA, (…) oybirliği ile karar verildi.” 

Etiketler: nur ener kılınç
Okunma Sayısı: 8742
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fatih

    3.1.2018 06:54:13

    Allah bildiği gibi yapsın, nasıl bir zulüm dönemidir bu , ileride utanarak okuyacak yeni nesil.

  • Ali Tam

    3.1.2018 02:17:14

    Delili toplanamayan katalog sucu nasil delilsiz katalog sucu olur? Tamam ithal hukuku hala anlamis degiliz ama bu abuk hukuku Avrupa hic kullanmadi ki hangi mechul mekandan ithal edildi? Belki bunun kaynakcasi dipsiz bir kuyudur! Veya KARADELIK. Sener Sen'in filmdeki varsayimi gibi: "Varsayalim ki yokum!"

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı