"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrasi ittifakı kazandırır

23 Nisan 2018, Pazartesi 00:05
CHP’deki gelişmeler siyasi araştırmacılar ve analistlerce de yakından izleniyor. DW Türkçe’ye konuşan araştırmacı Tarhan Erdem “Kılıçdaroğlu’nun aday olmayacağı anlaşılıyor. Akıllıca bir davranış. CHP’nin muhalefet ittifakına ağırlık vermesi de, bu seçimin ne kadar önemli olduğunun anlaşıldığı anlamına geliyor. Muhalefet demokrasi çatısı altında birleşirse, Erdoğan karşısında zafer kazanabilir” diyor.

Erdem, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’nun AKP-MHP ittifakına karşı yaptığı çıkışların muhalefet tarafından mutlaka ciddiye alınmasını isterken, CHP’nin temel görevinin de AKP-MHP ittifakının OHAL şartlarında ne yapmak istediğini halka anlatmak olduğunu söylüyor. Seçim güvenliği için muhalefet tarafından alınan tedbirlerin iki katına çıkarılması gerektiğini savunan Erdem, “Çünkü seçim güvenliği konusunda cidden şüpheli bir Türkiye var. Muhalefet öyle önlemler almalı ki sandıktan soğumuş halkı sandığa çekebilmeli ve oylara sahip çıkabilmeli” değerlendirmesini yapıyor.

Etiketler: tarhan erdem, seçim
Okunma Sayısı: 3384
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı