"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrasi kazansın

20 Nisan 2018, Cuma 00:38
24 HAZİRAN’DA YAPILACAK OLAN SEÇİM HUKUK VE DEMOKRASİNİN ÖNÜNÜ AÇSIN.

Endişeyle takip ediliyor

2002’de girdiği ilk seçimde iktidar olan ve sonraki seçimleri de kazanarak iktidarını sürdüren AKP’nin son dönemde hukuk ve demokrasi kriterlerinden gittikçe uzaklaşan bir çizgiye kayması endişeyle takip ediliyor.

OHAL, mağduriyet üretiyor

İktidarın çoğulcu bir anlayış yerine çoğunlukçu, dışlayıcı ve kutuplaştırıcı bir politikaya yöneldiği süreçte özellikle OHAL rejiminde artan ve yaygınlaşan hukuk ve demokrasi ihlalleri çok yönlü mağduriyetlere yol açıyor.

Kötü gidişi durdurma fırsatı

Hukuk, adalet, demokrasi, hak ve özgürlüklerdeki kötüye gidişi millet iradesiyle durdurmak için seçimin çok önemli bir fırsat olduğu ve bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiği vurgulanıyor. 

Etiketler: erken seçim, 24 haziran
Okunma Sayısı: 1867
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı