"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrasi Müzesi yarın açılıyor

25 Ekim 2014, Cumartesi 11:36
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in adını taşıyan Demokrasi ve Kalkınma Müzesi, 26 Ekim 2014 Pazar günü (yarın) memleketi Isparta'nın İslamköy beldesinde açılacak.

Demirel  Vakfı Başkanı Şevket Demirel'in yaptığı duyuruda "Yarım yüzyılın demokrasi ve uygarlık mücadelesinin izlerini taşıyan Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi ile Külliyesi'nin açılışına onur vermenizi rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

Sn. Süleyman Demirel'in de katılıp konuşma yapacağı açılış töreni, 12.00 - 15.00 saatleri arasında yapılacak. Süleyman Demirel Külliyesi'nde ise;

- Hacı Yahya Evi
- Şehriban Hatun Camii
- Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi
- Süleyman Demirel Özel Arşivi
- Süleyman Demirel'in kütüphanesi
- Çeşme 
- Çalcatepe Ormanı yer alacak.

Okunma Sayısı: 2862
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet demir

    25.10.2014 11:49:05

    Zor günlerin başbakanı Büyük türkiye sevdalısı çilekeş insan Allah sağlık afiyette kılsın sizin eserlerınızı sata sata bitiremediler.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı