"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrasiyi el birliğiyle inşa edeceğiz

15 Temmuz 2018, Pazar 20:34
Saadet Partisi 27.Dönem İstanbul Milletvekili Prof Dr. Cihangir İslam sosyal medya hesabından 15 Temmuz mesajı yayınladı.

Demokrasi vurgusu yapan İslam şunları yazdı; “‘Sokağın 15 Temmuz’u’ 15 Temmuz Darbe girişimini bütün darbeler gibi lânetliyorum. Sokakta omuz omuza birlikte direnirken hayatını kaybedenleri rahmetle anıyorum. Yaralananlara, sakat kalanlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Direnen TBMM’yi selâmlıyor, devamını diliyorum. ‘Saray’ın 15 Temmuz’u’ 15 Temmuz gecesi bizler siyasî görüş farkı gözetmeksizin sokaklardaydık. Sokaklarda 250 can bıraktık. Bazı yöneticilerimizin ise o gece nerede olduklarını hâlâ tam olarak bilmiyoruz. En tepeden en aşağıya bütün yöneticilerden açıklama bekliyoruz.”

OHAL Rejimi’ni ve haksız uygulamalarını kınıyorum

“Üç ay sürecek diyerek başlanan, bir baskı yönetimine dönüştürülen, gereksiz uzatılan OHAL Rejimi’ni ve haksız uygulamalarını kınıyorum. OHAL bir an önce kaldırılmalı ve tüm mağdurlara yargı yolu açılmalı. Cumhuriyet yetmez; ne yapıp yapıp Demokrasiyi de elbirliğiyle inşa edeceğiz.”

Okunma Sayısı: 2321
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı