"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrat Parti Meclis’te

10 Temmuz 2018, Salı 23:37
24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde İYİ Parti’den Meclis’e giren Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti’den ayrıldı.

Uysal’ın istifa etmesiyle, Demokrat Parti de Meclis’e girdi. Meclis’te parti sayısı 8 oldu. Seçime İYİ Parti listesinden giren Gültekin Uysal, Demokrat Parti’ye geçti ve böylece Meclis’te Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve Büyük Birlik Partisi olmak üzere 8 parti oldu.

***

Tıklayınız:

Gültekin Uysal: Ben Demokrat Parti Genel Başkanıyım, İYİ Parti'ye hiç geçmedim

 

 

Okunma Sayısı: 3535
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • yusuf avcıbaşı

    11.7.2018 16:33:43

    Üstad hazretleri ne buyurmuş? Hakiki İmana haiz kişi gerekirse tüm cihana meydan okur buyurmuştur. Bu açıdan diyorum ki, önemli olan kaliteli ve kararlı duruşlardır, sayı değil. Hayırlı olsun diyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı