"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokratlar Adana’da buluştu

31 Ekim 2018, Çarşamba 00:51
Gazetemiz yazarlarından Cevher İlhan, DP Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, “Demokrat Misyonun Demokrasi ve Kalkınma Hizmetleri” adlı seminere katıldı.

Demokrat Parti (DP) Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen “Demokrat Misyonun Demokrasi ve Kalkınma Hizmetleri” seminerine katılan gazetemiz yazarlarından Cevher İlhan, demokrasi, hürriyet ve insan hakları ve özgürlükleri gibi günümüzde insanlığın temel değerlerinin Kur’ânî târiflerini ve dayanaklarını izâh ederek, Türkiye’nin yakın tarihindeki seyrini özetledi. Osmanlı Ahrar Fırkası’ndan gelen, Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi ile devam DP misyonunun bu kıymetler çerçevesinde mânevî ve maddî kalkınma alanında yaptığı hizmetleri örneklerle anlattı. 

Çözüm Demokrat Parti politikalarında

Günümüzde toplumdaki dinî, mânevî, ahlâkî kıymetlerin içine sürüklendiği aşınmadan siyasetin yozlaşmasına, kriz içindeki ekonomiden sanayi, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere çeşitli alanlarda görülen gerilemenin Demokrat Parti iktidarlarında yapılan büyük hizmetlerle kıyasları yapılarak, ülkenin devasa problemlerinin yine ancak Demokrat Parti politikaları perspektifiyle çözülebileceğine işaret edildi.  Başta Doğru Yol Partisi 20. dönem milletvekili ve hukukçu Cevher Cevheri ile DP Adana il Başkanı Cafer Doğan ve il yönetimi olmak üzere katılımcıların sorularıyla katkıda bulunduğu ve samimî bir havada geçen seminer, Cevheri’nin Yeni Asya’nın ve güzîde câmiasının “Demokrat misyon”a desteğine teşekkürle sona erdi.

Adana – Yeni Asya

Okunma Sayısı: 2524
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı