"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Derik'te sokağa çıkma yasağı

26 Kasım 2015, Perşembe 08:45
Mardin'in Derik ilçesinde terör olayları nedeniyle 8 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Derik Kaymakamlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, ilçede meydana gelen terör olayları nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasının hedeflendiği belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 11/C maddesi gereğince Cevizpınar, Kale, Küçükpınar, Zeytinpınar, Bahçelievler, Dağ, Söğütözü ve Tepebağ mahallelerinde perşembe günü saat 00:00'dan geçerli olmak üzere 17:00'ye kadar bu bölgelerde sokağa çıkma yasağı uygulanarak, giriş çıkışlar yasaklanmıştır.

AA

Okunma Sayısı: 761
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı