"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

04 Ağustos 2015, Salı 13:06
Özgürlükçü Hukukçular Derneği (ÖHD) üyesi bir grup, ‘Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler’ şeklindeki sözleri nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gelen bir grup ÖHD üyesi hukukçu, suç duyurusundan önce konuya ilişkin açıklama yaptı. ÖHD genel merkezi adına suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Eren Keskin, “HDP’lilere bir dilekçe gönderdik. Bu dilekçeyle de bütün HDP’liler adliyeye gidip suç duyurusunda bulunabilirler.” dedi.

Bugüne kadar hem iktidarın hem de MHP’nin, değerlerine sürekli hakaret ettiğini anlatan Keskin, “Ama artık HDP’ye oy veren 6 milyon insana hakaret edebilecek duruma geldiler. Bugün Devlet Bahçeli’nin danışmanlarından biri de bu hakareti doğruladı. Milyolara ‘şerefsiz’ diyen bir milletvekili, bir parlamenter, bir genel başkan var bu ülkede. Bu halkları karşı karşıya getirmektir. Halkı kin ve düşmanlığa sevk ediyor. Halkın bir bölümünü alenen aşağılıyor. Devlet Bahçeli’nin kişiliği, alışkanlığı, kimliği olmayan ideolojisi budur. Halka dönük bir hakareti daha önce yapmamıştı. Bugün buna karşı ÖHD adına suç duyuruşumda bulunacağız.” şeklinde konuştu. 

 

Okunma Sayısı: 2004
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet Özkılınç

    4.8.2015 13:43:10

    Türkiyede ‘Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren " altı milyon varmı yada o kadar kişiyi alan büyük yalı varmı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı