"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet herkesi lekeliyor

13 Temmuz 2017, Perşembe
Mustafa Yaman’ın tutuklanmasına tepki gösteren Aydın, “Mustafa Yaman biraz önce tutuklandı. Devletin asli görevi vatandaşını kirletmemektir. Ama öyle bir süreç yürütülüyor ki devlet herkesi lekeliyor” dedi.

Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Teşkilâtı üyesi bir grup, Hukukî Araştırmalar Derneği (HUDER) İstanbul Şubesi Başkanı ve Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi avukat Mustafa Yaman’ın tutuklanmasını protesto etti.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan SP İstanbul İl Teşkilâtı üyesi bir grup, avukat Yaman’ın tutuklanmasına tepki gösterdi.

Grup adına burada açıklama yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, Yaman’ın perşembe günü Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Toplantısının ardından gözaltına alındığını kaydetti.

Aydın, “Mustafa Yaman biraz önce tutuklandı. Devletin aslî görevi vatandaşını kirletmemektir. Ama öyle bir süreç yürütülüyor ki devlet herkesi lekeliyor. İstanbul’da hukuk camiası içerisinde tanınan Mustafa Yaman’ın arkadaşımızın evinden alınma veya avukat olarak adliyeye çağrılma imkânı varken haftada 2 gün geldiği il yönetim kurulu toplantısının ardından alınmasını da ayrıca manidar görmekteyiz” ifadesini kullandı. Mustafa Yaman’ın bir avukat olarak İstanbul’da hukuk camiası içerisinde tanınan birisi olduğunu söyleyen Aydın, Yaman’ın hükümet üyeleri tarafından da bilinen bir isim olduğunu ve gençliğinden itibaren sosyal ve siyasî kişiliği ile ön plana çıktığını aktardı. Grup, açıklamanın ardından adliyeden ayrıldı. 

Kaplan: Basiret ve istişare şart

İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi avukat Mustafa Yaman’ın tutuklanmasına tepki gösteren Yazar Yusuf Kapan sosyal medya hesabından şu mesajları paylaştı; “Mustafa Yaman tutuklandı. Olmaz *AkParti’yle Saadet birbirine düşürülmek isteniyor *Fitne Kumpas bu * #YamanÇelişki Seyretme Oyuna da gelme” , “UYARI/YORUM MUSTAFA YAMAN’IN TUTUKLANMASI KIRILMA NOKTASI İSLÂMÎ KESİMLERİ BİRBİRİNE DÜŞÜRECEKLER BASİRET VE İSTİŞARE ŞART #YamanÇelişki”

Etiketler: saadet partisi, ohal
Okunma Sayısı: 4938
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    13.7.2017 07:56:49

    Saadet partili insanımıza sesleniyorum.Partili ve hukukçu olan kardeşimizin tutuklanmasını bende kabul etmiyor ve yazıklar olsun diyorum. Fakat esasen dikkat çekeceğim husus şu,M.MARMARA GEMİSİNİ gönderten,içine İSTANBUL da vekilleriyle sizlerinde tanıdığı bir yaarın binip,sonra da MERSİNde inmesi ve İSRAİLLİ KATİLLERCE ULUSLARARASI KARSULARDA SALDIRIYA UĞRAYAN,ŞEHİTLERİN,GAZİLERİN haklarını aratmayıp,yargı yolunu kapatan,ABD dai ülkesine sokmazken bu anlaşmadan sonra ellerini-kollarını sallaya sallaya dolaşan katieri KURTARAN AKP mi ADALET,İSLAM ve MÜSLÜMANIN HAMİSİ. İSLAM-MÜSLÜMAN ve ADALET e AKP'NİN verdiği zararı SİYONİSTLER veremez.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı