"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dilipak: Seçim kampanyasında kullanılan dil yanlıştı

03 Nisan 2019, Çarşamba 17:27
Seçim sonuçlarının ardından AKP’ye yakın medyada çalışan gazetecilerde eleştiriler yapmaya başladı.

Güngör: AK Parti’de ‘keyifçiler’ peydahlandı

Seçim sonuçlarının ardından AKP’ye yakın medyada çalışan gazetecilerde eleştiriler yapmaya başladı. Sabah yazarı Dilek Güngör, AKP’nin kurulduğu günlere şahit olduğunu belirterek “Bir süredir partide ‘keyifçiler’ peydahlandı. Onlar akşamları nargile içerken ülkeyi kurtarıyor, koltuk sevdasından kimseyi gözleri görmüyor, sağa sola adam yerleştiriyor, hak yiyerek hakkı olana ihanet ediyor” dedi.

Seçim kampanyasında kullanılan dil yanlıştı

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak ise “Bu TV, gazete ve troller ile seçim kazanmak zordu ve öyle oldu” ifadelerini kullandı. Akit yazarı Dilipak, bu kez de seçimin neden kaybedildiği üzerine bir yazı kaleme aldı. “Eğri oturup, doğru konuşalım. Sonuç ne olursa olsun, sonucu hazırlayan sebebler üzerine doğru tesbitler yapalım ve bundan dersler çıkaralım” diyen Dilipak, “Bu radyo, Tv, gazete, troller, sosyal media ile seçim kazanmak zordu ve öyle oldu” dedi. 

31 Mart’ta Türkiye’ye seçim üzerinden darbe yapılmıştır 

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ise seçim sonuçlarına ilişkin olarak “31 Mart seçimlerine İstanbul darbesi yapılmış. Türkiye’ye darbe yapılmış. Seçimler üzerinden, sandıklar üzerinden darbe yapılmıştır” dedi. Karagül, İstanbul’un seçimlerin yenilenmesi gerektiği görüşünü dile getirdi.

Etiketler: dilipak
Okunma Sayısı: 2198
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    3.4.2019 23:36:59

    DARBE yi yapanalrı göremiyen nasıl basın mensubu olur hayret. SEÇİLMİŞ BAŞKANLARI tehdit,baskılarla istifa ettirmek DARBE nin hasıdır amma bu bayların darbeden anladığı literatürden farklıdır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı