"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dindarlara ‘adaletsiz’ etiketini yapıştırdılar

01 Nisan 2018, Pazar
Kamuoyunda Bylock açıklamalarıyla dikkat çeken Av. Ali Aktaş, Twitter’dan yaptığı açıklamada, dindarların yüzüne “adaletsiz” etiketi yapıştırıldığını söyledi.

Kamuoyunda Bylock açıklamalarıyla dikkat çeken Av. Ali Aktaş, Twitter’dan yine dikkat çekici açıklamalar yaptı. Aktaş, dindarların yüzüne “adaletsiz” etiketi yapıştırıldığını söyledi.

“Türkiye kötü yönetiliyor” değil “Türkiye yönetilemiyor” diyen Av. Ali Aktaş, ihraçlarla ilgili tweetinde, “İktidar herşeyi o denli berbat hale getirdi ki, toparlaması imkânsız. Eşi Mor Beyin nedeniyle ihraç olup 12 Ocak’ta dönen, ama eşi nedeniyle ihraç olmuş ve göreve hâlâ dönememiş insanların durumu bile bu gerçeğin ispatıdır” ifadelerini kullandı.

TORPİL MESELESİ

“Ak Parti’den ya da Beştepe’den torpilin varsa göreve döndüğün, soruşturma dosyanın kapatıldığı ya da aklandığın bir Türkiye fotoğrafı karşısında utanıyorum” diyen Aktaş, (hükümetin) ellerine yüzlerine bulaştırdıları bu (FETÖ) soruşturmaları dolayısıyla dindarların yüzüne “adaletsiz” etiketini de yapıştırdıklarını aktardı.

Aktaş, takipsizlik ve beraat almış olanların memuriyete iadesi konusundaki akıl almaz vurdumduymazlıkların olduğunu vurgulayarak, “Uygun siyasî iklim gözetme niyetlerini geçtim ‘eş durumundan ihraç-açıkta’ olan insanların eşleri iade olduğu halde kendileri göreve başlayamadı. Bu iktidar devleti rezil etti” diye yazdı.

Hükümet ne yapmalı?

Av. Ali Aktaş, olanlar karşısında hükümetin ne yapması gerektiğine dair öneriler de sunarken şunları kaydetti:

1. OHAL kalkmalıdır. 

2. Dindarlar devlete tapmaktan vazgeçmelidir.

3. Nefret adaletin önüne geçmemelidir.

4. Kurumlar siyasetin oyuncağı edilmemelidir.

5. Ehliyet ve liyakata dayalı bir yeniden yapılanma gerçekleştirilmelidir.

6. İktidar halka yalan söylemeyi bırakmalıdır.

İstanbul - Yeni Asya

Etiketler: ali aktaş, avukat, ohal, adalet
Okunma Sayısı: 6396
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hasan unlu

    2.4.2018 00:03:20

    Helal olsun sana.

  • Arif

    1.4.2018 13:18:55

    Adlı idari soruşturması dahi olmayanlar var. Bu kişiler iade edilmediği gibi mahkemeler ihraç edilenleri başka idari davalarda da mağdur ediyor.

  • hahmet

    1.4.2018 09:23:53

    bağlı bulunduğun partiyi hiç desteklememiş kisilerin hakkını araman taktire şayan. Sizlerin sayesinde suçlu suçsuz ayrımı yapılacak kurunun yanında yaş yanmayacak İnşAllah

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı