"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dink davasının hakimi tutuklandı

19 Ağustos 2016, Cuma 23:48
Soruşturma kapsamında Manisa'nın Salihli ilçesinde yakalanan ve adliyeye sevk edilen eski İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Rüstem Eryılmaz tutuklandı.

Soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve Salihli’de gözaltına alınan Eryılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dink davası hakimi yakalandı

Akşam saatlerinde Salihli Adliyesi'ne sevk edilen ve Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile Şanlıurfa Adliyesi'ne bağlanılarak ifadesi alınan Eryılmaz, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' ve 'Türkiye Cumhuriyet hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek' suçlamalarından tutuklanarak Salihli T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayeti davasını karara bağlayan hakim olan Eryılmaz, son olarak HSYK tarafından Şanlıurfa'ya hakim olarak atanmıştı. Eryılmaz hakkında Şanlıurfa 2. Sulh Ceza Mahkemesi ve Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yakalama kararı verilmişti.

Okunma Sayısı: 2856
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı