"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Dışarıda olması gereken bazıları da içeride’

31 Mayıs 2017, Çarşamba
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, darbe girişiminin ardından Gülen cemaatine yönelik olarak başlatılan soruşturmalarla ilgili olarak “Su temiz değilse, yıkadığınız şey de temiz olmayacaktır. AK Parti, parti olarak ve hükümet olarak, siyasî ve bürokratik anlamda temizlenmeye ihtiyacı var” dedi.

Dilipak, “Daha 17-25 Aralık’a kadar iç içe geçmiş bir yapının temizlenmesi elbette kolay olmayacak, ama başka çare de yok” ifadesini kullandı. Abdurrahman Dilipak’ın “N’olacak bu By-Lock’çuların hali” başlığıyla yayımlanan (30 Mayıs 2017) yazısında şu ifadeler yer aldı; “Bana sorarsanız, içeride olması gereken birilerinin bazıları hâlâ dışarıda, dışarıda olması gereken bazıları da içeride. Paralel yapı bu anlamda süreci bu çerçevede iyi yönetiyor. İçeri almalarda da iktidar kaybediyor, dışarı salıvermelerde de.. Sap ve saman başından beri karıştırılmaya devam ediyor.”

Etiketler: dilipak, ohal
Okunma Sayısı: 5573
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    31.5.2017 08:31:33

    Bu ve benzeri kalemlerin şu günlerde yazdıklarını ibretle okuyorum. Daha 1-2 gün önce adalet bakanı da buna mümasil sözler söylemişti. Bu haberleri görünce aklıma bir tek soru gelip takılıyor: "Şimdi mi aklınıza geldi?" Bu soruyu cevaplamak isteyeceklerini sanmıyorum fakat, benim bu konuda bir öngörüm var ki, o da sıra sana geldikçe telaşlanırsın, korkarsın, hakikatidir. Olsa olsa bunun tedirginliği ve bertaraf etme çabasıdır, başka ne olsun ki! Yoksa feraset günden güne gelişir ama, böyle bir sağa bir sola yalpalamaz!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı