"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dışişleri Bakanlığı'ndan yalanlama geldi

19 Temmuz 2017, Çarşamba 09:26
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, IKBY kaynaklı bazı internet sitelerinde yer alan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, IKBY'nin bağımsızlığının kabul edileceğine yönelik konuştuğu iddialarını yalanladı.

IKBY basınında yer alan ve referandum konusunda Türkiye'nin tutumunun çarpıtıldığı vurgulanan haberlerle ilgili soruya cevap veren Müftüoğlu, şunları söyledi:

"IKBY'deki bazı haber sitelerinde, Sayın Bakanımızın "belli şartların yerine getirilmesi halinde Türkiye'nin IKBY'nin bağımsızlığını kabul edeceğini" söylediğine dair tamamen asılsız ve mesnetsiz iddialara yer verildiği görülmüştür.

Irak'ın toprak bütünlüğünün ve siyasi birliğinin korunmasının dış politikamızın vazgeçilmez ilkelerinden biri olduğu ve IKBY'nin bağımsızlık referandumu düzenleme kararına karşı olduğumuz her platformda ve her seviyede tereddüte mahal bırakmayacak şekilde dile getirilmiştir. Bu tutumumuzda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır."

DHA

Okunma Sayısı: 1493
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı