"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tabelası geçici olarak kaldırıldı

03 Aralık 2016, Cumartesi 15:25
İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin eskiyen Türkçe ve Kürtçe tabelası yenilenmek üzere kaldırıldı.

KHK kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Cumali Atilla tarafından yapılan hizmetler sürdürülüyor.

Çalışmalar kapsamında, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi binasının girişinde Türkçe ve Kürtçe olmak üzere iki dilde asılan tabela, yıpranması nedeniyle kaldırıldı.

Türkçe ve Kürtçe yazılı yeni tabelada, kentin tarihini yansıtan Ulu Cami, On Gözlü Köprü, Dört Ayaklı Minare gibi eserlerin fotoğraflarının da yer alacağı öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 1597
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı